Werken als.. Wijkverpleegkundige bij Beter Thuis Wonen

Werken Bij Beter Thuis Wonen: De Ideale Baan Voor Zorgverleners

Werken Bij Beter Thuis Wonen: De Ideale Baan Voor Zorgverleners

Werken Als.. Wijkverpleegkundige Bij Beter Thuis Wonen

Keywords searched by users: werken bij beter thuis wonen salaris beter thuis wonen, beter thuis wonen meppel, beter thuis wonen thuiszorg, beter thuis wonen hoogeveen, beter thuis wonen reviews, beter thuis wonen uithuizen, beter thuis wonen inloggen, beter thuis wonen appingedam

Wat houdt werken bij Beter Thuis Wonen in?

Beter Thuis Wonen is een organisatie die gespecialiseerd is in het bieden van thuiszorg aan ouderen en hulpbehoevenden. Ze streven ernaar om mensen zolang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen, waarbij ze ondersteuning en zorg op maat bieden. Als werknemer bij Beter Thuis Wonen speel je een belangrijke rol in het bevorderen van de kwaliteit van leven van cliënten en het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving voor hen.

Als zorgverlener bij Beter Thuis Wonen krijg je de mogelijkheid om direct in contact te komen met cliënten en een waardevolle bijdrage te leveren aan hun dagelijks leven. Je kunt werken als verzorgende, verpleegkundige, huishoudelijk medewerker, of in een andere functie die past bij jouw kwalificaties en ervaring. Beter Thuis Wonen biedt verschillende soorten vacatures aan, zodat er altijd wel een functie is die bij jou past.

Soorten vacatures bij Beter Thuis Wonen

Bij Beter Thuis Wonen zijn er diverse vacatures beschikbaar, variërend van zorggerelateerde functies tot ondersteunende en administratieve functies. Enkele voorbeelden van vacatures bij Beter Thuis Wonen zijn:

1. Verzorgende: Als verzorgende ben je verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke verzorging en ondersteuning aan cliënten, zoals hulp bij het wassen, aankleden en eten.

2. Verpleegkundige: Als verpleegkundige voer je verpleegtechnische handelingen uit en bied je complexe zorg aan cliënten. Je houdt het verloop van de zorg in de gaten en zorgt ervoor dat de cliënten de juiste medicatie ontvangen.

3. Huishoudelijk medewerker: Als huishoudelijk medewerker lever je ondersteuning bij het huishouden van de cliënten, zoals het schoonmaken van de woning en het doen van de boodschappen.

4. Activiteitenbegeleider: Als activiteitenbegeleider organiseer je activiteiten voor cliënten, zodat zij sociale contacten kunnen onderhouden en plezier kunnen beleven.

5. Administratief medewerker: Als administratief medewerker ondersteun je bij het verwerken van administratieve taken zoals het bijhouden van dossiers en het plannen van afspraken.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vacatures bij Beter Thuis Wonen. Het is raadzaam om de vacaturepagina van Beter Thuis Wonen te bezoeken voor een actueel overzicht van beschikbare vacatures.

Vereisten voor werken bij Beter Thuis Wonen

Om in aanmerking te komen voor een baan bij Beter Thuis Wonen, dien je aan bepaalde vereisten te voldoen. Deze vereisten kunnen verschillen afhankelijk van de functie waarop je solliciteert. Over het algemeen zijn enkele veelvoorkomende vereisten:

1. Diploma in de zorg: Voor veel zorggerelateerde functies is een diploma in de zorg vereist, zoals MBO Verzorgende IG of HBO Verpleegkunde.

2. Ervaring: Ervaring in de thuiszorg of een vergelijkbare werkomgeving is vaak een pré.

3. Flexibiliteit: Werken in de thuiszorg kan onvoorspelbaar zijn. Flexibiliteit in werktijden en beschikbaarheid is daarom vaak vereist.

4. Goede communicatieve vaardigheden: Als zorgverlener is het belangrijk om goed te kunnen communiceren met cliënten en collega’s.

Het is belangrijk om de specifieke vereisten per vacature te bekijken, aangezien deze kunnen variëren afhankelijk van de functie en het niveau.

Hoe kunt u solliciteren bij Beter Thuis Wonen?

Als je geïnteresseerd bent in werken bij Beter Thuis Wonen, kun je solliciteren via de website van Beter Thuis Wonen. Op hun vacaturepagina zijn de actuele vacatures te vinden. Je kunt per vacature de functieomschrijving en vereisten bekijken.

Om te solliciteren dien je meestal een sollicitatiebrief en curriculum vitae (cv) in te sturen. In de sollicitatiebrief kun je uitleggen waarom je geïnteresseerd bent in de functie en waarom je geschikt bent voor de rol. In je cv vermeld je onder andere je opleiding, werkervaring en relevante vaardigheden.

Na ontvangst van je sollicitatie zal Beter Thuis Wonen deze beoordelen en contact met je opnemen als je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Dit kan een sollicitatiegesprek zijn waarin je meer kunt vertellen over jezelf, je motivatie en ervaring. Afhankelijk van de functie kunnen er ook andere selectieprocedures plaatsvinden, zoals een assessment of een proefperiode.

Arbeidsvoorwaarden bij Beter Thuis Wonen

Beter Thuis Wonen biedt goede arbeidsvoorwaarden aan hun werknemers. Deze arbeidsvoorwaarden kunnen variëren afhankelijk van het dienstverband (fulltime, parttime) en de functie. Enkele veelvoorkomende arbeidsvoorwaarden bij Beter Thuis Wonen zijn:

1. Salaris: Het salaris bij Beter Thuis Wonen is marktconform en wordt bepaald op basis van functie, ervaring en opleidingsniveau. Het salaris wordt uitbetaald volgens de geldende cao (Collectieve Arbeidsovereenkomst).

2. Vakantiedagen: Medewerkers hebben recht op een vast aantal vakantiedagen per jaar. Het aantal vakantiedagen kan variëren afhankelijk van het dienstverband en de cao.

3. Pensioenregeling: Beter Thuis Wonen biedt vaak een pensioenregeling aan voor medewerkers, zodat zij kunnen sparen voor hun pensioen.

4. Reiskostenvergoeding: Afhankelijk van de functie en het dienstverband kan er recht zijn op een reiskostenvergoeding.

5. Ontwikkelingsmogelijkheden: Beter Thuis Wonen investeert in de ontwikkeling van hun medewerkers. Er zijn mogelijkheden voor scholing en bijscholing, zodat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen in hun vakgebied.

Het is raadzaam om de specifieke arbeidsvoorwaarden te bekijken bij de vacature waarop je solliciteert.

Training en ontwikkelingsmogelijkheden bij Beter Thuis Wonen

Beter Thuis Wonen hecht veel waarde aan de ontwikkeling van hun medewerkers. Ze bieden verschillende trainingen en opleidingsmogelijkheden aan om medewerkers te helpen groeien in hun functie en vakgebied. Deze trainingen kunnen gericht zijn op specifieke vaardigheden, zoals het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, of op algemene competenties, zoals communicatie en samenwerking.

Daarnaast biedt Beter Thuis Wonen ook bijscholing aan, zodat medewerkers op de hoogte kunnen blijven van nieuwe ontwikkelingen in de zorgsector. Dit helpt medewerkers om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden en mee te gaan met de laatste ontwikkelingen.

Ervaringen van werknemers bij Beter Thuis Wonen

Om een goed beeld te krijgen van werken bij Beter Thuis Wonen, is het waardevol om de ervaringen van werknemers te raadplegen. Op verschillende websites, zoals Indeed en Glassdoor, kunnen werknemers hun ervaringen en beoordelingen delen. Dit kan je helpen om meer inzicht te krijgen in de werkcultuur, werkomgeving en de ervaringen van andere medewerkers.

Daarnaast is het ook aan te raden om tijdens het sollicitatieproces vragen te stellen aan de recruiter of tijdens het sollicitatiegesprek. Zij kunnen je meer vertellen over de dagelijkse werkzaamheden, de werksfeer en de mogelijkheden binnen de organisatie.

Veelgestelde vragen over werken bij Beter Thuis Wonen

1. Wat is het salaris bij Beter Thuis Wonen?

Het salaris bij Beter Thuis Wonen is marktconform en wordt bepaald op basis van functie, ervaring en opleidingsniveau. Het salaris wordt uitbetaald volgens de geldende cao.

2. Zijn er vacatures beschikbaar bij Beter Thuis Wonen in Meppel?

Om te zien welke vacatures er beschikbaar zijn in Meppel bij Beter Thuis Wonen, kun je het beste de vacaturepagina van Beter Thuis Wonen raadplegen. Daar vind je een actueel overzicht van alle vacatures.

3. Wat zijn de ervaringen van werknemers bij Beter Thuis Wonen?

Om de ervaringen van werknemers bij Beter Thuis Wonen te achterhalen, kun je reviews en beoordelingen van werknemers raadplegen op websites zoals Indeed en Glassdoor. Ook tijdens het sollicitatieproces kun je vragen stellen aan de recruiter om meer te weten te komen over de ervaringen van huidige werknemers.

4. Hoe kan ik solliciteren bij Beter Thuis Wonen?

Je kunt solliciteren bij Beter Thuis Wonen door de vacatures op hun website te bekijken en te reageren op de gewenste functie. Hiervoor dien je meestal een sollicitatiebrief en curriculum vitae in te sturen.

Contactgegevens van Beter Thuis Wonen

– Website: https://www.beter-thuis-wonen.nl

– Telefoonnummer: [vul hier het telefoonnummer van Beter Thuis Wonen in]

– E-mail: [vul hier het e-mailadres van Beter Thuis Wonen in]

– Adres: [vul hier het adres van Beter Thuis Wonen in]

Bedankt voor uw interesse in werken bij Beter Thuis Wonen! Veel succes met uw sollicitatie.

Categories: Update 82 Werken Bij Beter Thuis Wonen

Werken als.. Wijkverpleegkundige bij Beter Thuis Wonen
Werken als.. Wijkverpleegkundige bij Beter Thuis Wonen

Salaris Beter Thuis Wonen

Salaris Beter Thuis Wonen: Een uitgebreide gids

Salaris is een belangrijke factor bij het overwegen van werkgelegenheid, vooral als het gaat om de zorgsector. Bij Beter Thuis Wonen, een thuiszorgorganisatie in Nederland, is het salaris een veelbesproken onderwerp. In dit artikel zullen we diep ingaan op het salaris bij Beter Thuis Wonen en alle belangrijke aspecten ervan belichten. We zullen ook enkele veelgestelde vragen beantwoorden om uw begrip beter te vergroten.

**Inhoudsopgave:**

1. Wat is Beter Thuis Wonen?
2. Salaris bij Beter Thuis Wonen:
– Uurloon en salarisschalen
– Vakantiegeld
– Overuren en toeslagen
– Salarisverhoging
3. Extra secundaire arbeidsvoorwaarden:
– Pensioenregeling
– Reiskostenvergoeding
– Ziektekostenverzekering
– Extra voordelen
4. Veelgestelde vragen:
– Wat is het gemiddelde salaris bij Beter Thuis Wonen?
– Hoe vaak vindt er een salarisverhoging plaats?
– Hoe worden overuren vergoed?
– Welke secundaire arbeidsvoorwaarden zijn beschikbaar?
– Hoe kan ik solliciteren bij Beter Thuis Wonen?

**1. Wat is Beter Thuis Wonen?**

Beter Thuis Wonen is een bekende thuiszorgorganisatie in Nederland. Ze hebben vestigingen in verschillende regio’s en bieden hoogwaardige zorgdiensten aan hun cliënten in hun huiselijke omgeving. Het team van Beter Thuis Wonen bestaat uit toegewijde zorgprofessionals die streven naar de beste zorg voor hun patiënten.

**2. Salaris bij Beter Thuis Wonen**

Bij Beter Thuis Wonen wordt het salaris bepaald aan de hand van verschillende factoren, waaronder ervaring, functie en kwalificaties van de werknemer. Laten we enkele belangrijke aspecten van het salaris bij Beter Thuis Wonen nader bekijken:

– **Uurloon en salarisschalen:** Het uurloon bij Beter Thuis Wonen varieert afhankelijk van de functie. Er zijn verschillende salarisschalen voor verschillende functieniveaus, zoals verzorgenden, verpleegkundigen en zorgcoördinatoren. Deze salarisschalen worden regelmatig herzien om een eerlijk en competitief salaris te bieden aan de medewerkers.

– **Vakantiegeld:** Medewerkers bij Beter Thuis Wonen ontvangen een vakantietoeslag bovenop hun reguliere salaris. Het vakantiegeld bedraagt doorgaans 8% van het bruto jaarsalaris en wordt jaarlijks uitbetaald.

– **Overuren en toeslagen:** Beter Thuis Wonen erkent het belang van overwerk en biedt passende compensatie hiervoor. Overuren worden gewoonlijk tegen een hoger tarief uitbetaald, en er zijn ook toeslagen beschikbaar voor werken op speciale tijdstippen, zoals feestdagen of in de nacht.

– **Salarisverhoging:** Medewerkers bij Beter Thuis Wonen hebben de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor salarisverhogingen. Deze verhogingen kunnen gebaseerd zijn op prestaties, ervaring en het behalen van aanvullende kwalificaties. Het bedrijf stimuleert de groei en ontwikkeling van werknemers door middel van passende beloningen.

**3. Extra secundaire arbeidsvoorwaarden**

Naast het salaris biedt Beter Thuis Wonen een scala aan secundaire arbeidsvoorwaarden om hun medewerkers te ondersteunen. Enkele van deze voordelen zijn:

– **Pensioenregeling:** Beter Thuis Wonen heeft een solide pensioenregeling om de toekomstige financiële zekerheid van hun medewerkers te waarborgen. Deze regeling biedt de mogelijkheid om te sparen voor een comfortabel pensioen.

– **Reiskostenvergoeding:** Voor medewerkers die reiskosten maken, biedt Beter Thuis Wonen een reiskostenvergoeding. Dit helpt de werknemers om de kosten van hun dagelijkse woon-werkverkeer te dekken.

– **Ziektekostenverzekering:** Beter Thuis Wonen biedt hun medewerkers een goede ziektekostenverzekering. Hierdoor worden medische kosten gedekt en hebben werknemers de gemoedsrust die ze verdienen.

– **Extra voordelen:** Afgezien van bovengenoemde voordelen, kunnen medewerkers ook profiteren van extra voordelen zoals flexibele werktijden, opleidingsmogelijkheden en loopbaanbegeleiding. Beter Thuis Wonen zet zich in voor het welzijn en de groei van hun werknemers.

**4. Veelgestelde vragen**

**Wat is het gemiddelde salaris bij Beter Thuis Wonen?**

Het gemiddelde salaris bij Beter Thuis Wonen varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals functie, ervaringsniveau en kwalificaties. Het gemiddelde uurloon voor verzorgenden ligt bijvoorbeeld rond de X euro per uur, terwijl verpleegkundigen een gemiddeld uurloon hebben van X euro per uur. Het is belangrijk op te merken dat deze salarissen kunnen variëren en regelmatig worden herzien.

**Hoe vaak vindt er een salarisverhoging plaats?**

Salarisverhogingen bij Beter Thuis Wonen worden bepaald door verschillende factoren, waaronder prestaties, ervaring en aanvullende kwalificaties. Deze verhogingen kunnen jaarlijks of op andere tijdstippen plaatsvinden, afhankelijk van de beoordeling en de ontwikkeling van de werknemer.

**Hoe worden overuren vergoed?**

Overuren worden bij Beter Thuis Wonen gewoonlijk tegen een hoger tarief uitbetaald. Het exacte tarief kan variëren, maar meestal is er een toeslag van bijvoorbeeld 25% bovenop het reguliere uurloon. Dit zorgt voor een eerlijke compensatie voor de extra inspanningen die worden geleverd.

**Welke secundaire arbeidsvoorwaarden zijn beschikbaar?**

Naast het salaris biedt Beter Thuis Wonen diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, reiskostenvergoeding, ziektekostenverzekering en extra voordelen zoals flexibele werktijden en opleidingsmogelijkheden. Deze voordelen dragen bij aan het welzijn en de tevredenheid van de werknemers.

**Hoe kan ik solliciteren bij Beter Thuis Wonen?**

Als u geïnteresseerd bent in een carrière bij Beter Thuis Wonen, kunt u terecht op hun website https://werkenbijbeterthuiswonen.nl/ voor meer informatie over vacatures en het sollicitatieproces. Ze hebben regelmatig openstaande vacatures in verschillende functiedomeinen, variërend van verzorgenden tot verpleegkundigen en andere zorgprofessionals.

Conclusie:

Het salaris bij Beter Thuis Wonen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals functie, ervaring en kwalificaties. Het bedrijf biedt een competitief salaris, aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden, om hun medewerkers te waarderen en te ondersteunen. Met regelmatige salarisverhogingen en andere voordelen stimuleert Beter Thuis Wonen groei en ontwikkeling onder hun werknemers.

Als je geïnteresseerd bent in een carrière bij Beter Thuis Wonen, bezoek dan hun website of bekijk de beschikbare vacatures op verschillende vacaturesites. Het is altijd een goed idee om hun officiële kanalen te raadplegen voor de meest actuele informatie en om eventuele specifieke vragen te stellen.

Referentiematerialen:
– Vacatures – Beter Thuis Wonen
– Beter Thuis Wonen: Vacatures thuiszorg – Vacatures …
– Werken bij Beter Thuis Wonen | Solliciteer vandaag nog
– Beter Thuis Wonen Thuiszorg – vacatures – 22 oktober 2023
– Beter Thuis Wonen, Beter Thuis Wonen – vacatures
– Vacatures bij Beter Thuis Wonen

Beter Thuis Wonen Meppel

Beter Thuis Wonen Meppel: Een Diepgaande Gids

Introductie
————–

Welkom bij deze diepgaande gids over Beter Thuis Wonen Meppel. In dit artikel zullen we gedetailleerde informatie bieden over dit concept, de principes en specifieke concepten uitleggen. Als u op zoek bent naar een beter begrip van Beter Thuis Wonen Meppel, dan bent u hier aan het juiste adres. We zullen de betekenis ervan verduidelijken, vacatures bespreken en u meenemen in de wereld van dit revolutionaire zorgconcept.

Wat is Beter Thuis Wonen Meppel?
——————————————-

Beter Thuis Wonen Meppel is een zorgorganisatie die gespecialiseerd is in het bieden van thuiszorg aan ouderen en mensen met een beperking in de regio Meppel. Het doel van Beter Thuis Wonen is om mensen in staat te stellen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen, in hun vertrouwde omgeving. Ze bieden een breed scala aan diensten en ondersteuning om ervoor te zorgen dat cliënten de beste zorg ontvangen die ze nodig hebben zonder te verhuizen naar een zorginstelling.

Beter Thuis Wonen Meppel begrijpt dat het behouden van zelfstandigheid en autonomie van groot belang is voor ouderen en mensen met een beperking. Daarom stellen ze alles in het werk om aan hun behoeften te voldoen en hen te ondersteunen bij het leiden van een comfortabel en bevredigend leven in hun eigen huis.

Vacatures bij Beter Thuis Wonen Meppel
————————————————-

Als u geïnteresseerd bent om deel uit te maken van het Beter Thuis Wonen team in Meppel, biedt de organisatie verschillende mogelijkheden voor werkgelegenheid. U kunt vacatures vinden op de officiële website van Beter Thuis Wonen Meppel [1]. Deze vacatures bieden een kans om betrokken te raken bij de zorgsector en bij te dragen aan het welzijn van ouderen en mensen met een beperking. Solliciteer vandaag nog en maak een verschil in het leven van anderen.

Waarom Beter Thuis Wonen Meppel?
——————————————–

1. Kwalitatieve thuiszorg: Beter Thuis Wonen Meppel staat bekend om de kwaliteit van de thuiszorg die zij bieden. Ze werken met hooggekwalificeerd personeel dat getraind is in het bieden van persoonlijke en op maat gemaakte zorg aan hun cliënten. De nadruk ligt op het bevorderen van de zelfredzaamheid en het welzijn van de cliënten.

2. Persoonlijke aanpak: Elk individu is uniek en heeft verschillende zorgbehoeften. Beter Thuis Wonen Meppel begrijpt dit en past hun zorgaanpak aan op basis van de specifieke behoeften en voorkeuren van elke cliënt. Ze zorgen voor een persoonlijk zorgplan dat gericht is op het bieden van de best mogelijke zorgervaring.

3. Betrokkenheid: Beter Thuis Wonen Meppel gelooft sterk in het opbouwen van sterke relaties met hun cliënten en hun familieleden. Ze tonen oprechte betrokkenheid bij het welzijn van hun cliënten en bieden ondersteuning en begeleiding waar nodig.

Veelgestelde vragen over Beter Thuis Wonen Meppel
———————————————————

1. Wat zijn de voordelen van Beter Thuis Wonen Meppel?
Beter Thuis Wonen Meppel biedt tal van voordelen, zoals het behouden van zelfstandigheid en autonomie, persoonlijke zorg op maat, kwalitatieve zorgdiensten en betrokkenheid bij het welzijn van cliënten.

2. Wat voor soort zorg wordt er aangeboden?
Bij Beter Thuis Wonen Meppel wordt een breed scala aan thuiszorgdiensten aangeboden, waaronder persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding, huishoudelijke hulp en palliatieve zorg.

3. Hoe kunnen wij solliciteren bij Beter Thuis Wonen?
U kunt sollicitaties indienen voor vacatures bij Beter Thuis Wonen Meppel door de website van de organisatie te bezoeken [1]. Hier vindt u meer informatie over beschikbare functies en het sollicitatieproces.

4. Wordt Beter Thuis Wonen Meppel vergoed door de zorgverzekeraar?
Ja, Beter Thuis Wonen Meppel kan worden vergoed door zorgverzekeraars. De vergoeding is afhankelijk van de individuele situatie van de cliënt en de zorgverzekering die zij hebben.

Conclusie
—————

Beter Thuis Wonen Meppel is een zorgorganisatie die zich toelegt op het bieden van kwalitatieve thuiszorg aan ouderen en mensen met een beperking in de regio Meppel. Ze streven ernaar om cliënten in staat te stellen zo lang mogelijk thuis te blijven wonen met behoud van zelfstandigheid en autonomie. Met hun persoonlijke aanpak en betrokkenheid hebben ze een reputatie opgebouwd als een vertrouwde zorgpartner.

Als u geïnteresseerd bent in het werken bij Beter Thuis Wonen Meppel, kunt u de officiële website van de organisatie bezoeken [1] voor meer informatie en om te solliciteren. Word vandaag nog lid van het Beter Thuis Wonen team en draag bij aan het welzijn van anderen.

Referenties:
[1] Vacatures – Beter Thuis Wonen. Beschikbaar op: https://werkenbijbeterthuiswonen.nl/i/vacatures
[2] Beter Thuis Wonen: Vacatures thuiszorg – Vacatures …. Beschikbaar op: https://werkenbijbeterthuiswonen.nl/
[3] Werken bij Beter Thuis Wonen | Solliciteer vandaag nog. Beschikbaar op: https://www.beter-thuis-wonen.nl/werken-bij-ons/
[4] Beter Thuis Wonen Thuiszorg – vacatures – 22 oktober 2023. Beschikbaar op: https://nl.indeed.com/q-beter-thuis-wonen-thuiszorg-vacatures.html
[5] Beter Thuis Wonen,beter Thuis Wonen – vacatures. Beschikbaar op: https://nl.indeed.com/m/jobs?q=Beter+Thuis+Wonen%2Cbeter+Thuis+Wonen
[6] Vacatures bij Beter Thuis Wonen. Beschikbaar op: https://www.nationalevacaturebank.nl/vacatures/werkgever/beter-thuis-wonen

Update 5 werken bij beter thuis wonen

Werken als.. Wijkverpleegkundige bij Beter Thuis Wonen
Beter Thuis Wonen Vacatures | Jobbird
Vacature Verzorgende Ig - Hoogeveen
Vacature Verzorgende Ig – Hoogeveen

See more here: b1.brokengroundgame.com

Learn more about the topic werken bij beter thuis wonen.

See more: https://b1.brokengroundgame.com/sport/

Related Posts

Để lại một bình luận

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *